AGK-spillere på rundens CL-hold

Håndboldklubben AG København har stor succes i Champions League i øjeblikket og søndag besejrede holdet overbevisende Montpellier i den presti-gefyldte turnering.

Holdets succes har nu affødt individuel hæder eftersom det europæiske håndboldforbund EHF har udvalgt Gudjon Valur Sigurdsson og Niclas Ekberg til rundens hold.

Med ni mål hver markerede de to fløje sig yderst positivt ved holdets 31-29-sejr over franskmændende, som havde Nikola Karabatic på banen.

Kontraspil i høj klasse

"Det er egentlig ikke helt fair, at man vælger to ud fra kampen mod Montpellier, for jeg er virkelig stolt af hele holdet og den store indsats fra samtlige spillere," udtaler cheftræner Magnus Andersson i en pressemeddelelse.

"Forsvaret var i international topklasse og især i første halvleg var vores etablerede spil også noget af det bedste, dette hold endnu har vist," tilføjer den svenske træner.

"Når det er sagt, kan jeg godt forstå at Goggi og Ekberg vælges til rundens hold. Vores kontraspil fungerede optimalt og de to viste dén klasse, vi ved, de indeholder. På den baggrund er det fuldt fortjent at de er med i det fineste internationale selskab," roser Andersson.

AG Københavns næste kamp i Champions League er 19. november kl. 19 på udebane mod Reale Ademar Leon.