Håndbold

Viborg på slovensk hævntogt

Krim Mercator kan forvente at få kamp til stregen, når det slovenske storhold lørdag skal op imod Viborgs håndboldkvinder i Champions League.

I Slovenien fik Viborg en skidt optakt til kampen med forsinkelse til stadion samt manglende adgang til et omklædningsrum, så spillerne måtte klæde om i hallen. Viborgs cheftræner, Martin Albertsen, har lagt nederlaget i Slovenien bag sig, men kræver alligevel en sejr over Krim.

"Den kamp dernede har vi efterfølgende ikke brugt ret meget tid på for at være helt ærlig. Vi bruger tid på, hvad vi er gode til, og det er det, vi kommer til at gøre i Krim-kampen," fortæller Martin Albertsen i en pressemeddelelse.

Kun sejren tæller

"Vi vil bare vinde den kamp og få slettet den plet, der kom på holdet ved at have tabt den kamp til Krim. Vi håber og tror, at det bliver både det første og eneste nederlag, vi får i den her pulje."

"Jeg har i hvert fald set nogle rigtig gode signaler og attituder på gejst og vilje forud for den her kamp. Så jeg glæder mig, og håber vi får en godt fyldt Viborg Stadionhal," siger han.

Martin Albertsen er bevidst om kampens betydning, men samtidig er han fuld af tiltro til sit hold.

"Vi skal gå ind til kampen med en ting i hovedet, og det er at få to point. Men jeg mener også, vi har den vilje, der skal til," forklarer Viborg-træneren.

Lille bødestraf

Det europæiske håndboldforbund (EHF) tildeler Krim en bøde på 750 euro (5600 kroner) for de problemer, Viborg havde i Slovenien.

"Krim får en bøde på 750 euro for at have brudt EHF's regler for transport af udehold til kampe," siger JJ Rowland, talsmand for EHF, til tv2sport.dk.

Ifølge JJ Rowland får Krim en beskeden bøde, fordi det er første gang, at klubben har brudt EHF-reglerne omkring behandlingen af udehold.