Håndbold

Grådkvalt SK-keeper føler afmagt

Lukningen af ligaklubben SK Aarhus gør ondt på alle i og omkring klubben, men især holdets spillere er ramt oven på den triste nyhed.

Ikke mindst keeper Rikke Poulsen, der har haft sin daglige gang i klubben gennem fire år.

"Jeg har det rigtig skidt med det, men jeg kan ikke gøre så meget. Så det er ren afmagtsfølelse og tomhed," siger en grådkvalt Rikke Poulsen til sporten.tv2.dk.

Troede lønnedgang var nok

Afmagtsfølelsen er især stor, fordi spillerne i SK Aarhus oven på nogle turbulente sommermåneder, troede på klubbens overlevelse.

"Det er en meget surrealistisk situa-tion. Vi løftede opgaven i sommer og gik ned i løn og har faktisk gjort det godt i ligaen. Så et eller andet sted troede jeg, at det var nok," forklarer Rikke Poulsen.

Er du sur over det, der er sket?

"Ja, et eller andet sted er jeg. Jeg er utrolig skuffet og rigtig ked af det på holdets og mine egne vegne. Og også på håndboldens. For jeg synes sgu, at vi havde et værdigt hold i Aarhus," understreger den nu arbejdsløse målvogter, mens tårerne triller ned ad kinderne.

Appel til offentligheden

SK Aarhus indgiver i løbet af ugen en konkursbegæring, og der skal dermed nærmest ske et mirakel, hvis klubben ikke skal lukke og slukke. Alligevel forsøger Rikke Poulsen og holdkammera-terne at puste liv i håbet om overle-velse.

"Vi er blevet reddet før, så indtil videre håber jeg da, at der sidder én med et håndboldhjerte derude, som vil hjælpe klubben økonomisk," siger keeperen.

Du kan læse mere om lukningen af SK Aarhus via de forskellige links i boksen oven for.