Håndbold

SK Aarhus ser ud til at gå konkurs

Håndboldklubben SK Aarhus kæmpe lige nu en kamp for at hente sponsorer nok til, at klubben kan undgå konkurs. Men alt det hårde arbejde kan i sidste ende være spildt, lige nu ser det nemlig ud til, at den århusianske klub må træffe det svære valg og lukke.

"Som det ser ud lige nu, så er der ikke tilsagn nok til, at vi forsætter," siger bestyrelsesformand Erik Hedegaard til sporten.tv2.dk

"Det er jo stadig sådan, at alle mennesker arbejder med deres netværk i et forsøg på at få nogen til at være med til at deltage i det her."

Indgav konkursbegæring mandag

Allerede i mandags meddelte SK Aarhus, at klubben var nødsaget til at indgive en konkursberetning til skifteretten i løbet af ugen.

Det fik imellem tiden den lokale rigmand Claus Hommehoff til at sende en økonomiske hjælpende hånd. Han vil dog ikke være i stand til at lukke hele SK Aarhus' økonomiske hul, og kommer der ikke flere sponsorer til den jyske klub inden i morgen, vil klubben derfor stadig være nødt til at dreje nøglen om.

Allerede i morgen klokken 12 bliver klubbens skæbne afgjort.