Håndbold

Niklas Landin ked af BSV-afsked

Med endnu et nederlag i den anden DM-finale tog landsholdsmålmanden Niklas Landin lørdag afsked med Bjerringbro-Silkeborg.

"Det har jeg det skidt med. Nu har vi aftenen i aften til at få sagt ordentligt farvel, men jeg skal nok snakke med dem igen. Det er jo ikke sådan at vi aldrig ses igen," siger Landin til sporten.tv2.dk som nu skal til Rhein-Neckar-Löwen i den tyske Bundesliga.

"Forhåbentligt kan jeg stå rigtigt meget og så skal jeg jo ned til verdens bedste liga. Det glæder jeg mig meget til, og jeg er sikker på, at jeg nokskal udvikle mig en masse."

Ked af ikke at spille kampen færdig

Landsholdsmålmanden blev taget ud i anden halvleg for at give plads til målmandskollegaen Jannick Green, der stod resten af kampen mod AG København. En beslutning der nagede Landin.

"Det var min sidste kamp, men vi vidste nok godt et eller andet sted, at vi havde tabt guldmedaljerne. Mit ego-hjerte havde nok godt set, at jeg havde stået de sidste 20 minutter. Det var fint vi skiftede, men det irriterede mig bare lidt i sekundet.

AG København vandt den første DM-finale med 30-19 og lørdagens anden med 22-21.