Dansk landsholdsanfører skifter til storklub

16x9

Det er ikke kun Viborg HK, der må vinke farvel til flere profiler, når sæsonens sidste kamp er spillet.

Nu ligger det nemlig fast, at FC Midtjylland-stjernen og den danske landsholdsanfører, Line Jørgensen, fortsætter karrieren i den storsatsende rumænske klub CSM Bucuresti, når hendes kontrakt med FCM løber ud til sommer.

Det fortæller højrebacken til TV 2 SPORT.

TV 2 SPORT har tidligere erfaret, at Line Jørgensen var på besøg i Bukarest for at se nærmere på forholdene – og det har nu udviklet sig til en toårig kontrakt.

- Jeg synes, de har et rigtigt spændende hold - og nogle rigtigt store ambitioner, som jeg gerne vil være en del af, siger Line Jørgensen til TV 2 SPORT.

Hvad håber du på helt personligt at få ud af opholdet?

- Det er noget nyt håndbold, jeg skal ned og spille - med nogle nye medspillere. Så jeg håber at udvikle mig rent håndboldmæssigt, men også få oplevet en helt ny kultur. Østeuropa er noget helt andet end at være i lille Danmark

- Det er specielt mit angrebsspil, jeg gerne vil have udviklet, men også det med at stå over for nogle andre spillere, når jeg dækker op, så jeg håber egentlig at få udviklet lidt af det hele, fastslår bagspilleren.

Line Jørgensen har ikke lagt skjul på, at hun har ønsket at fortsætte karrieren i udlandet. Hendes agent, Frank Henriksen, har tidligere bekræftet, at der også har været henvendelser fra franske og ungarske klubber.

Men karrieren fortsætter altså i Bucuresti, hvor den tidligere Viborg-træner Mette Klit svinger taktstokken.