Nikolaj Jacobsen forlænger med Rhein-Neckar Löwen

16x9

Den tyske håndboldklub Rhein-Neckar Löwen er så tilfreds med Nikolaj Jacobsen, at den danske træner har fået sin kontrakt forlænget med et enkelt år.

Kontrakten udløber nu i sommeren 2017.

Nikolaj Jacobsen blev træner for bundesligaklubben i sommeren 2014, hvor han erstattede Gudmundur Gudmundsson, der skulle være dansk herrelandstræner.

- Nikolaj leverer et fremragende arbejde for os. Det virker som om, at han allerede har været hos os længe, siger klubbens administrerende direktør, Lars Lamadé, ifølge det tyske nyhedsbureau dpa.

Jobbet i Rhein-Neckar Löwen er Nikolaj Jacobsens første trænerjob i udlandet.

- Betingelserne er imponerende. Jeg føler en stor opbakning for mit arbejde, og derfor var det for mig ikke et spørgsmål, om jeg skulle forlænge min kontrakt, siger Nikolaj Jacobsen, der i Danmark var cheftræner i Aalborg Håndbold.

I Bundesligaen er Rhein-Neckar Löwen på andenpladsen, mens klubben fortsat er med i den tyske pokalturnering samt Champions League.

Foruden Nikolaj Jacobsen har Rhein-Neckar Löwen landsholdsspillerne Niklas Landin og Mads Mensah Larsen på lønningslisten.

Nikolaj Jacobsen

  • Træner for den tyske storklub Rhein-Neckar Löwen og er en fast del af TV 2's ekspert-hold
  • Var som spiller en af de bærende kræfter på det danske landshold, som han i alt repræsenterede 139 gange og scorede 552 mål for
  • Som spiller: tredobbelt dansk mester, dansk pokalmester, tysk mester - og har desuden vundet den tyske pokalturnering to gange
  • Som træner blev han dansk mester i 2013, hvor han førte Aalborg til tops