Afsløring: Ligarival snupper Viborgs stjernekeeper

16x9
Chana Masson de Souza skifter fra Viborg HK til HC Odense, erfarer TV 2 SPORT Foto: Scanpix

Det er en af de helt store profiler i Boxer Dameligaen i håndbold, der bliver præsenteret, når HC Odense i dag klokken 15 holder pressemøde.

Her vil fynboerne med deres egne ord præsenterer "en international topspiller". Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger drejer det sig om Viborg HK's stjernekeeper Chana Masson de Souza. 

Det har længe stået klart, at den brasilianske keeper forlader Viborg, når hendes kontrakt udløber til sommer, og indtil for ganske nylig lignede det, at hun ville fortsætte karrieren i Bundesliga-klubben Bietigheim, hvor danske Martin Albertsen er træner. 

Men ifølge TV 2 SPORT's oplysninger valgte Chana Masson de Souza til sidst tyskerne fra og bliver i stedet altså i Danmark, hvor den 36-årige keeper har spillet i adskillige sæsoner for først Randers HK og siden 2013 i Viborg.

I Odense-målet skal Masson de Souza afløse den danske landsholdsbobler Cecilie Greve, der skifter til Randers HK til sommer. 

HC Odense har ikke ønsket at kommentere TV 2 SPORT's oplysninger før dagens pressemøde, og det er ikke lykkedes os at komme i kontakt med Chana Masson de Souza.