'Mulle': På tide at prøve noget nyt

16x9
Kristian Kristiansen i Nykøbing Falster Håndbolds klubtrøje. Landsholdsspilleren blev præsenteret søndag. Foto: Ulrik Jönsson

Som TV 2 SPORT kunne afsløre fredag, blev landsholdsprofilen Kristina ’Mulle’ Kristiansen i dag klokken 15 præsenteret som ny spiller i Nykøbing Falster Håndbold (NFH).

Den vævre playmaker følger dermed sin træner i Team Tvis Holstebro, Niels Agesen, til klubben, som lige nu indtager sidstepladsen i Boxer Dameligaen. NFH har ambitioner om at spille DM-semifinale indenfor de næste tre år, og til det er Kristina Kristiansen udset som en af de markante forstærkninger, som skal få det til at ske. Og det er netop opbygningen af noget nyt, der tiltaler Kristina Kristiansen.

- Jeg har været i Holstebro i otte år, og jeg føler, det var på tide at prøve noget nyt. Jeg er fra Sjælland og savnede mine venner og min familie, og efter en snak med Niels (Agesen - NFH's nye træner, red.) og folkene i klubben, så besluttede jeg mig for, at det skulle være her, at jeg skulle til.

- Jeg kan godt lide at være med til at bygge noget op. Det var jeg også med til i Team Tvis Holstebro - og nu glæder jeg mig til at være en del af det her, siger landsholdsspilleren på pressemødet.

NFH indtager sidstepladsen i Dame Boxerligaen, og ligner et hold der rykker direkte ned i landets næstbedste række.

Men selv hvis Kristina Kristiansen fortsætter karrieren i 1. Division, vil playmakeren stadig være aktuel på det danske landshold.

- Jeg har haft en god snak med Klavs Bruun Jørgensen om at spille i 1. Division og han gav mig thumbs up til det, og det var det allervigtigste for mig. Det at spille i 1. division kan give mig mulighed for at træne endnu hårdere ved siden af kampene og bygge på min fysik, lyder Kristina Kristiansens vurdering.