”Vi løber rundt og spiller som nogle forkælede tøser!”

Landstræneren viste sit temperament under en timeout i første halvleg

Så kom temperamentet!

Landstræner Klavs Bruun Jørgensen måtte i første halvleg af aftenens VM-kamp i Boxen i Herning mod Tunesien tage både versaler og udråbstegn i brug i en timeout, da det danske spil ikke kørte, som givetvis hverken han selv eller spillerne ønskede.

- Det handler sgu om, at vi har noget attitude nu! Vi løber rundt og spiller som nogle forkælede tøser!

- Få nu noget fart på. Og når vi har den fart, så får vi også de chancer. Kom nu!

Sådan lød det fra Klavs Bruun Jørgensen i timeouten, som man kan se i tv-klippet over artiklen.

- Det handler om, at vi lige skal give den en lille smule ekstra. Vi ved godt, det ikke er verdens sværeste kamp, men derfor skal vi alligevel gå ind på banen og levere en ordentlig indsats, forklarede assistenttræner Søren Herskind, der også kunne give en opdatering på en anden markant situation fra første halvleg - nemlig Lotte Grigel, der måtte gå ud med en knæskade.

- Hun falder ned og har muligvis fået et lille vrid i knæet, det ved vi ikke rigtigt, men hun spiller i hvert fald ikke mere. Vi tager ingen chancer på det her tidspunkt, lød det i pausen fra Søren Herskind til TV 2 SPORT.

- Det har været en lidt træg omgang. I perioder, når vi har fået sat angrebsspillet op og spillet disciplineret, så har det set fint og flot ud, og vi har spillet os til store chancer.

- I forsvaret spiller de noget 4-2, som vi lige har skullet indstille os lidt på. Vi håber, vi kan den et nøk i anden halvleg, så det bliver en lille smule bedre over hele linjen, sammenfattede han også første halvleg.

Også i anden halvleg sad de kontante vendinger løst på Klavs Bruun Jørgensen. Se timeouten her: