VM i håndbold 2023

Wow! Holland smadrer Polen i opvisningsstil

Holland ligner en gruppevinder i Gruppe B efter storsejr over Polen

Se VM i håndbold på TV 2 PLAY

Holland har med al sandsynlighed sat sig på førstepladsen i Gruppe B ved VM i kvindehåndbold i Danmark efter at have smadret Polen med hele 31-20 i dagens anden gruppekamp i Næstved.

Holland vandt kampen i ren opvisningsstil i jagten på mål, mål, mål til duellen med Sverige om førstepladsen i gruppen. Og det gjorde de fremragende.

Holland er nu to point og 33 mål bedre end Sverige før svenskernes kamp mod Cuba senere i aften. Svenskerne vinder givetvis stort, men de får nu meget svært ved at erobre førstepladsen.

Playmaker Nycke Groot og målvogter Tess Wester var storspillende mod et skuffende polsk mandskab, der kan blive dansk modstander i ottendedelsfinalen, hvis Danmark kan besejre Montenegro senere fredag aften og sikre sig andenpladsen i Gruppe A.

Kim Rasmussens polske mandskab slutter nemlig på tredjepladsen i Gruppe B efter en noget skuffende indsats i gruppespillet, hvor de har tabt til både Sverige og Holland og ikke imponeret i de tre sejre mod Cuba, Angola og Kina.

I tv-klippet over artiklen kan man se Hollands målvogter brillere - med et mål - og herunder kan mna se, hvordan Polen måtte have en markspiller på mål i en forsvarssituation: