VM håndbold

Klavs Bruun: Man bliver ekstra glad

Landstræneren var lykkelig over at slippe fra en presset situation med en triumf mod Sverige og kvalifikation til VM-kvartfinalen

Se VM i håndbold på TV 2 PLAY.

Det var naturligvis en glædesstrålende landstræner, der kom i VM-studiet efter sejren over Sverige og kvalifikationen til VM-kvartfinalen efter mange vanskeligheder undervejs i det indledende gruppespil.

- Det var selvfølgelig rart. Der er ingen tvivl om - og det ved alle, om man så er træner for et lilleputhold - at når man er under pres, så er det ikke altid lige sjovt. Så når man vinder sådan her, og ens forældre og den nærmeste familie er her, så bliver man ekstra glad, sagde Klavs Bruun Jørgensen til TV 2 SPORT, der allerede var i stand til at se frem mod kvartfinalen.

- Det er ikke sådan, at jeg læner mig tilbage og tænker, at det kommer også mod Rumænien i den næste kamp. Vi skal arbejde benhårdt hver evig eneste gang. Vi har ikke haft meget tid sammen, så i meget af den her turnering har jeg jo bare lært noget nyt fra kamp til kamp, både omkring mine spillere, men også hvad der ellers rører sig på holdet. Det er jo vigtigt. Vi bliver klogere og klogere, og det er vi helt sikkert også blevet til den næste kamp.

- Vi skal have respekt for dem. De har slået et af verdens bedste hold, så det er helt sikkert et stærkt hold. De har også klaret sig udmærket i puljen. De taber en af kampene relativt sikkert, men ellers har de presset de andre, siger landstræneren efter 26-19-sejren.