Ny sponsor: Her er Dameligaens nye navn

16x9
FC Midtjylland vandt Dameligaen sidste sæson Foto: BONNERUP CLAUS / POLFOTO

Den danske dameliga i håndbold har fået nu sponsor, og det betyder nyt navn

Den danske håndboldliga for kvinder skal fremover kaldes Primo Tours ligaen.

Divisionsforeningen Håndbold og klubberne i Dame Håndboldligaen har indgået en toårig aftale med charterrejsebureauet Primo Tours, som skal være synlig ved alle kampene i ligaen.

- Det er et stærkt signal for fællesskabet, at vi har en samlet identitet blandt dameklubberne, og det vil samtidig hjælpe den udvikling, der er vendt i dansk damehåndbold, og som igen er på vej i positiv retning, siger Divisionsforeningens direktør, Thomas Christensen, i en pressemeddelelse.

Han tilføjer, at aftalen har været længere tid undervejs, for at begge parterkunne være helt sikre på, at de gerne vil hinanden. Der er blandt andet tal om muligheder for yderligere tilfølelser og forlægelser. 

Indehaver og direktør hos Primo Tours, Bjarke Hansen, er glad for aftalen og har planer om at selkabet skal være en aktiv partner.

- Der er i Danmark en kæmpeinteresse for håndbold, og vi vil i Primo Tours gerne være med til at få Dameligaen helt op at flyve. Derfor vil HåndboldDanmark også komme til at opleve os som en aktiv partner, der gerne vil være med til at bringe endnu flere publikummer i hallerne, og samtidig gøre det endnu mere interessant at komme til kampene, siger han i pressemeddelelsen.