EM håndbold

Dansk fidus afsløret og stoppet af EM-officials

Der blev sendt sedler frem og tilbage som i en folkeskoleklasse, men så blev danskerne afsløret.

Med fraværet af den sygemeldte assistenttræner Tomas Svensson er hele ansvaret for taktikken og instruktionerne til spillerne overladt til Gudmundur Gudmundsson.

Men Danmark forsøgte sig i første del af kampen mod Spanien med en lille fidus, som det europæiske håndboldforbunds official dog har fået bremset.

Fysioterapeut Peter Poulsen gik nemlig ifølge TV 2 SPORT’s udsendte i arenaen i Wroclaw op til den anden assistenttræner, Claus Hansen, som sidder på første række bag den danske bænk, for at få input til den danske taktik.

To gange hentede fysioterapeuten små sedler, han skulle give videre til cheftræner Gudmundur Gudmundsson. Men efter Poulsens to første ture fra bænk til første række skred EHF ind og forbød den lille finte.

Ifølge TV 2 SPORT’s udsendte, Søren Hansen, holdt Claus Hansen øje med, om spillerne overholder den overordnede taktik, og om spillerne holder sig til aftalerne.

Den danske bænk får dog stadig input fra Claus Hansen, der råber instrukser mod både spillerne, Gudmundur Gudmundsson og Peter Poulsen.

Claus Hansen er ikke indskrevet som en af de seks ledere, der må sidde på bænken i løbet af turneringen, og derfor kan han ikke direkte afløse sygdomsramte Tomas Svensson på bænken. Men så er der jo andre metoder …