EM håndbold

Se Danmark-Spanien på 59 sekunder

Selv om Danmark var bagud de første tre kvarter af kampen, fik håndboldherrerne hævn fra sidste års nederlag. Se det bedste fra kampen på 59 sekunder.

Se EM-håndbold på TV 2 PLAY

Det danske EM-hold kom søndag aften et stort skridt nærmere EM-semifinalerne med en storslået sejr på 27-23 over Spanien i mellemrundegruppens topbrag i Wroclaw.

Det så længe skidt ud for danskerne, men efter en nærmest fænomenal anden halvleg vendte Danmark 11-14 til 23-18-føring.

Danskerne havde problemer med angrebsspillet i begyndelsen, da de søgte for meget ind over midten til de store forsvarsspillere, og samtidig havde hverken Mikkel Hansen eller Mads Mensah held med deres skud.

Og så stod den spanske målmand Arpad Sterbik en helt igennem forrygende kamp, men i den anden ende var også Niklas Landin storspillende, og efter 2-6 begyndte danskerne at klatre op ad det spanske bjerg.

Der skulle slides for hver eneste vellykkede aktion, men forsvaret blev bedre og bedre, som kampen skred frem. 

Helt kontakt fik danskerne først et kvarter før tid, da en meget velspillende Mikkel Hansen - der kampen igennem dryssede lækre assister rundt på banen - med sit blot andet mål på det tidspunkt smaskede 18-18-udligningen ind.

Og to minutter senere kom den første danske føring, da Casper U. Mortensen blev spillet fri på venstre fløj og bragte Danmark på 19-18.

Og pludselig lykkedes det meste. Landin og forsvaret rullede jerngardinet for i mere end 11 minutter, Michael Damgaard stak syle i den spanske is, og Danmark scorede syv mål i træk fra 16-18 til 23-18.

Danmark kom på imponerende vis et stort skridt tættere på en EM-semifinale.