EM håndbold

Aalborg-chef chokeret over norske ledere: Det er en skændsel

Direktør Jan Larsen er med egne ord rødglødende af raseri over, at klubben ikke er blevet informeret om Sander Sagosens skade.

Han fandt ud af det ved at sidde derhjemme og se EM-bronzekampen mellem Norge og Kroatien i tv.

Før det havde Aalborg-direktør Jan Larsen ikke hørt noget om, at klubbens norske stortalent Sander Sagosen havde pådraget sig et brud på hånden fire dage tidligere mod Frankrig.
Og det undrer Aalborg-direktøren. Mildest talt.

Jan Larsen er med egne ord rødglødende af raseri over, at de norske ledere ikke har informeret ham og Aalborg Håndbold om, at en af klubbens spillere rendte rundt og spillede med et brud i hånden.

Meldingen lyder på, at Sander Sagosen nu skal holde fire ugers pause - og Aalborg havde med en tidligere besked om skaden haft mulighed for at hente en erstatning til klubben, inden transfervinduet lukker til midnat.

- Jeg har snakket med Sander. Han har et brud på hånden, og det er selvfølgelig brandærgerligt, men jeg er rasende på det norske håndboldforbund. Det er helt utilstedeligt, at de ikke har informeret klubben, siger Jan Larsen til TV 2 SPORT.

- Jeg bebrejder overhovedet ikke Sander, for han vil selvfølgelig gøre alt for at spille de kampe. Man skal jo nærmest have åbent benbrud for ikke at gøre det og det havde vi sikkert også gået med til. Men det er ikke spilleren, der skal informere om det, det er lederne.

- Da vinduet for spillerhandler lukker her kl. 24, kan jeg da ikke afvise, at vi havde gjort noget, og det er simpelthen en skandale, at lederne i det norske håndboldforbund ikke informerer klubben, fortsætter Jan Larsen og erklærer, at han og klubben selvfølgelig nok skulle lade være med at ’råbe op’ om skaden, som nordmændene gerne ville holde hemmelig i forhold til ikke at informere modstanderne under EM.

Jeg er totalt målløs. Det er simpelthen en skændsel

Jan Larsen, Aalborg-direktør

- Jeg er meget, meget spændt på at få en forklaring fra de norske ledere. Vi skal spille rigtig mange kampe, og det er ikke sikkert, vi kunne have gjort noget, men det skulle vi nok selv have vurderet. Det skete mod Frankrig, og så havde vi da i hvert fald haft mulighed for at gøre noget, men det har vi ikke nu, siger Jan Larsen til TV 2 SPORT og erklærer, at han er chokeret over de norske ledere.

- Jeg er totalt målløs. Det er simpelthen en skændsel. Jeg er rystet over, at man har vidst, at en vores spillere har haft et brud på hånden i fem dage uden at informere klubben om det. Det er totalt skandaløst, siger han.

Aalborgs næste ligakamp er 10. februar på udebane mod HC Midtjylland. Derefter venter kampe med en uges mellemrum ligakampe mod Nordsjælland, GOG og Skive.