Håndbold

Dansk landsholdsfløj skifter klub til sommer

Maria Fisker er fortid i rumænske CSM Bucuresti til sommer.

Den danske landsholdsfløj har udnyttet en option i sin kontrakt og forlader klubben til sommer. Det bekræfter Maria Fiskers agent, Michael Hansen fra People in Sport, i en sms til TV 2 SPORT. 

Fisker kom til Rumænien før denne sæson fra Viborg, men den 25-årige venstrefløjs første sæson i udlandet har været plaget af uro. 

CSM Bucuresti, der drømmer om Europas tinde og Champions League-trofæet, kunne i begyndelsen af sæsonen ikke betale løn til en række spillere, fordi byens borgmester - der sammen med byrådet finanserer holdet - sad i fængsel anklaget for korruption. 

Kort tid efter blev holdets danske træner Mette Klit, der havde hentet både Maria Fisker og den danske landsholdsfører Line Jørgensen til klubben, fyret og erstattet af en anden dansker, Polens landstræner Kim Rasmussen.

På banen er det til gengæld gået glimrende for de forsvarende rumænske mester, der - efter at have tabt Super Cuppen i sæsonens begyndelse - har vundet samtlige ligakampe og lige nu fører ligaen med tre point ned til ærkerivalerne fra Baia Mare. 

I Champions League er holdet videre til hovedrunden, der begynder i denne weekend. Bukarest-holdet er blandt andet i gruppe med de danske mestre fra FC Midtjylland. 

Det er uvist, om Maria Fisker til sommer fortsætter karrieren i en anden udenlandsk klub, eller om hun vender hjem til Danmark. Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger skulle Randers HK være meget interesseret i at hente Fisker tilbage til klubben, hvor hun senest spillede to sæsoner fra 2009 til 2011. . 

Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra Maria Fisker selv.