Håndbold

TV 2 erfarer: Viborg henter dansk stortalent i Odense

Line Haugsted fortsætter karrieren i Viborg, når hun til sommer forlader HC Odense

Det danske stortalent Line Haugsted spiller for Viborg HK de kommende tre sæsoner. Det erfarer TV 2 SPORT.

Efter bare en halv sæson i klubben valgte stortalentet Line Haugsted i januar at udnytte en klausul i sin kontrakt til at forlade HC Odense. Nu kan TV 2 SPORT så fortælle, at det bliver Viborg HK, der overtager bagspillerens kvaliteter, når hendes farvel til Odense effektueres til sommer.

Ifølge TV 2 SPORTs oplysninger er 21-årige Line Haugsted og Viborg HK enige om en treårig kontrakt, som offentliggøres inden længe.

Hverken klub eller spiller ønsker at kommentere historien.

Skiftet til den midtjyske traditionsklub kommer altså efter bare en enkelt sæson i storsatsende HC Odense, som dog i denne sæson indtil videre ligger på en skuffende niendeplads i ligaen a-point med Ringkøbing på næstsidstepladsen.

Den tidligere Skive-spiller begrunder dog ikke sit farvel til Odense med hverken manglende resultater eller forhold i klubben i øvrigt. Hun savner simpelthen sin familie i det jyske, og derfor giver et skifte til Viborg og god mening.

Så mens Line Haugsted kommer tættere på familien, så kommer Viborg HK formentlig også tættere på tidligere tiders styrke med tilknytningen af Haugsted, som regnes for et af de største talenter i danske håndbold.

For snart tre år siden blev den hårdtskydende venstreback kåret til Årets Kvindelige Talent i Danmark af Håndbold Spiller Foreningen. Hun har i denne sæson været plaget af en skulderskade, men er alligevel topscorer for fynboerne med 65 mål i Primo Tours ligaen.