Håndbold

Stjernekeeper er tabt for den danske liga

Silje Solberg har takket nej til flere danske klubber og skifter til en udenlandsk klub til sommer.

Silje Solberg er i gang med sin foreløbig sidste sæson i dansk håndbold.

Den norske landsholdskeeper forlader ifølge TV 2 SPORT’s oplysninger Danmark til fordel for en klub i udlandet, når hendes kontrakt i Team Tvis Holstebro udløber til sommer.

Både storsatsende Nykøbing Falster Håndbold og de danske mestre fra FC Midtjylland har ellers været i dialog med nordmanden, der med 214 redninger i 14 kampe er keeperen med flest redninger af alle i denne sæson.

Men til sidst blev det et nej fra Solberg til de danske bejlere. I stedet tyder meget på, at det bliver i Frankrig, de får glæde af den norske keeper i næste sæson.

TV 2 Norge fortæller, at det er franske Paris Issy, der har fået Solbergs underskrift. Det er ikke lykkedes at få den oplysning endelig bekræftet, men ifølge TV 2 SPORT's oplysninger var Silje Solbergs danske agent, Michael Hansen, i sidste uge en tur i netop Paris.

Agenten har dog ikke ønsket at fortælle, om han var i Paris for at forhandle en kontrakt med Issy Paris på plads for Silje Solberg.

Den norske keeper bekræftede selv mandag aften på TV 2 SPORT, at hun har skrevet under med en ny klub. Klubbens navn og land ville hun dog ikke ud med, som du kan se i videoen øverst. 

Issy Paris har i forvejen de norske landsholdsspillere Stine Bredal Oftedal, Pernille Wibe og Hanne Bredal Oftedal på holdkortet.