Håndbold

TV 2 viser håndboldherrernes OL kvalifikation

Herrernes OL kvalifikation kan ses på TV 2

Når de danske håndboldherrer skal sikre sig OL kvalifikation, så kan det følges direkte på TV 2. Kampene mod Kroatien, Norge og Bahrain spilles den 8.-10. april i Jyske Bank Boxen i Herning. 

- Vi på TV 2 glæder os til at producere og formidle de danske håndboldherrers forsøg på at nå til OL i Rio. Jeg er sikker på, at det bliver tre forrygende dage, der meget gerne skal ende med en dansk OL-billet, siger sportschef Frederik Lauesen, TV 2.

De øvrige kampe i håndboldherrernes kvalifikationspulje kan ses på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY. I samme weekend spilles der om OL-kvalifikation i to andre puljer, hvor Spanien, Sverige, Polen og Makedonien  er blandt de otte lande, der kæmper for OL-deltagelse. Nogle af disse kval-kampe vil ligeledes kunne følges på TV 2 PLAY og/eller TV 2 SPORT.

Kvinderne på DR

Kvindernes OL kvalifikation skal derimod spilles i Aarhus den 18.-20. marts, og bliver sendt direkte på DR. Kvinderne skal op imod Rumænien, Montenegro og Uruguay. 

Både hos mændene og kvinderne er det de to bedste hold, der kvalificerer sig til legende i Rio til august.