Håndbold

Vild afslutning: Se Tvis stjæle førstepladsen med smash-scoring

Team Tvis Holstebro slog her til aften Bjerringbro-Silkeborg på et spektakulært mål 12 sekunder før tid.

Søren Tau blev den helt store helt onsdag aften, da Team Tvis Holstebro snuppede førstepladsen i herrernes håndboldliga.

Med 12 sekunder igen blev et skud fra hjemmeholdet Tvis reddet, men stregspilleren Søren Tau hoppede ind i feltet og smashede på bedste volleyball-manér bolden i nettet til 26-25.

- Vi får skudt på mål, og så kommer bolden helt tilfældigvis ud til mig. Så springer jeg alt, jeg kan og håber på det bedste, og så går den ind. Det var dejligt, siger Søren Tau til TV 2 SPORT.

Efter scoringen havde Bjerringbro-Silkeborg muligheden for at udligne, men Team Tvis Holstebro-forsvaret fik stoppet angrebet med et frikast.

Da tiden var udløbet, kunne tårnhøje Nikolaj Markussen forsøge at score direkte på frikastet, men skuddet gik over mål, og så kunne hjemmeholdet gå amok i jubel.

- Den booster selvtilliden. Der er kommet lidt hak i den, nu her hvor Jonas Larholm er ude, og vi har døjet meget med skader og små skavanker, siger Søren Tau.

Du kan se kampens afslutning i klippet over artiklen.

Sejren betyder, at Team Tvis Holstebro har to point ned til Skjern på andenpladsen, som overraskende tabte stort til Århus Håndbold. Der resterer fire kampe af grundspillet.

Bjerringbro-Silkeborg ligger på fjerdepladsen og ligger fortsat lunt i svinget til en plads i slutspillet.