Håndbold

Team Esbjerg holder på hollandsk stjerne

Laura van der Heijden har forlænget sin kontrakt med Team Esbjerg med endnu en sæson.

Team Esbjerg er ved at sikre sig et stærkt hold til den kommende sæson. I sidste uge skrev de en to-årig kontrakt med landsholdsspiller Lærke Møller, mens de også lykkedes med at forlænge kontrakten med klubbens topscorer Estavana Polman og deres norske keeper Emily Strang Sando.

Nu har den vestjyske ligafører så endnu en brik på plads, da den hollandske landsholdsspiller Laura van der Heijden har valgt at forny sin kontrakt med endnu en sæson.

- Det er en god klub, som jeg er glad for at spille for, og nu går vi efter at komme til at spille Champions League. Jeg har prøvet det før i VOC Amsterdam, men dette er noget andet, for med Team Esbjerg kan vi nå noget længere. Det er her, jeg bedst kan udvikle mig, og det hele passer sammen, siger Laura van der Heijden i en pressemedelelse.

Cheftræner Lars Frederiksen er meget tilfreds med at have en af de hollandske VM-sølvvinderes mest erfarne spillere i truppen i yderligere en sæson.

- Laura er holdets dieselmotor i positiv forstand, for hun er ikke til at slide op, og det er vigtigt at have sådan en spiller på sit hold. Hun buser bare på og lever af sin fart, kraft og energi. Hun skal fortsat udvikle sig på det taktiske område og i defensiven. Laura og Ida Bjørndalen komplementerer hinanden som meget forskellige spillere på højrebacken, og tilsammen er de klart farligst på pladsen i ligaen, siger Lars Frederiksen.

25-årige Laura van der Heijden har scoret 111 mål i 20 kampe denne sæson. Hun kom til Team Esbjerg fra tyske VfL Oldenburg i 2014.