Håndbold

Jesper Jensen fyret i Aalborg: Stopper øjeblikkeligt

Aalborg Håndbold og Jesper Jensen ophæver samarbejet fra dags dato.

En syvendeplads i Boxer Ligaen er ikke nok for Aalborg Håndbold. Klubben har netop opsagt cheftræner Jesper Jensen med øjeblikkelig virkning.

Det meddeler klubben i en pressemeddelelse.

- Vi har ikke været tilfredse med resultaterne efter jul, hvor det kun er blevet til to sejre i 11 kampe. Der er stadigvæk mange kampe tilbage i denne sæson, og vi håber at kunne nå at vende skuden med et nyt træner-team, så vi kan spille med om medaljerne i slutspillet, siger direktør Jan Larsen.

Det er ikke mange dage siden, Jesper Jensen meldte ud, at samarbejdet skulle stoppe efter sæsonen. Men det brud er altså nu rykket frem, så det gælder fra dags dato. Klubben har ganske enkelt ikke tiltro til, at Jesper Jensen kan vende skuden, som ikke er på ret kurs for tiden.

- Vi havde håbet på at få det vendt, men i vores seneste to hjemmekampe har vi været chanceløse. Vi har tabt seks og spillet en enkelt kamp uafgjort på hjemmebane i år, og det er vi ikke vant til. Der er i mine øjne ikke noget i sol, måne og stjerner, der tyder på, at det er ved at vende nu, uddyber Jan Larsen, som erkender, at det har været en svær beslutning at fyre Jesper Jensen.

- Han er en dygtig træner og en fantastisk fyr, men jeg skal nogle gange træffe trælse beslutninger, og det her var en af dem, der gjorde ondt helt ind i skroget på mig.

Jobbet overtages af den nuværende assistenttræner Stefan Madsen, og han står i spidsen for holdet for første gang ved lørdagens hjemmekamp i EHF Cuppen mod SC Magdeburg. Han får assistance på bænken af Jacob Knudsen, der er klubbens U 18-træner, skriver klubben.

Jesper Jensen har været træner for Aalborg Håndbold i knap to sæsoner. Han overtog holdet efter Nikolaj Jacobsen, da han skiftede til tyske Rhein-Neckar Löwen.