Håndbold

Nedrykningen afgjort efter Nordsjælland-sejr

Nordsjælland undgår direkte nedrykning fra Boxer Herreligaen med sejr over GOG og sender Skive retur til 1. division.

Nordsjælland reddede sig lørdag eftermiddag fra den direkte nedrykning fra Boxer Herreligaen, da oprykkerne på hjemmebane lidt overraskende besejrede GOG med 31-27.

Med de to point har Nordsjælland på næstsidstepladsen nu fire points afstand til medoprykkerne fra Skive, der indtager sidstepladsen før sidste spillerunde og dermed må en tur tilbage til 1. division efter en enkelt sæson i den bedste række.

Nordsjælland skal nu ud i kvalifikationskampe mod nummer to fra 1. division om en plads i den bedste række i næste sæson.

GOG kom bedst fra start i dagens kamp i Hillerød med en 5-3-føring, men fem mål i træk af Nordsjælland ændrede kampens forløb.

Nordsjælland trak fra og bragte sig på 12-7 og kort efter pausen endda på syv måls afstand af GOG med en føring på 17-10. GOG kom dog tilbage i kampen og var med 20  minutter tilbage blot nede med 17-19, men igen trak Nordsjælland fra, og sejren kom aldrig for alvor i fare.

Cornelius Kragh blev med seks mål igen topscorer for Nordsjælland, mens Andreas Holst med otte mål blev GOG-topscorer.

Se interview med Nordsjælland-træner Ian Marko Fog her:

GOG er efter nederlaget fortsat på sjettepladsen i ligaen før sidste spillerunde, og fynboerne får nu sandsynligvis ikke bonuspoint med til slutspillet, hvor de to bedste fra grundspillet starter med to point, mens nummer tre og fire får et enkelt bonuspoint.

De otte bedste hold fordeles på fire grupper, hvor holdene spiller alle mod alle, både ude og hjemme.

Sidste spillerunde i grundspillet afvikles på onsdag, og TV 2 SPORT sender Kontra Special, hvor vi er ude med reportere til alle syv samtidige kampe.

Se interview med Cornelius Kragh herunder: