Rio 2016

Rasmus Lauges holdkammerat undskylder for skuespil

Rasmus Lauges holdkammerat fra Flensburg har sagt undskyld for, hvad han gjorde i kampen mellem Danmark og Kroatien.

Når der spilles om en plads ved de Olympiske Lege, betyder det ikke noget, at man til dagligt er holdkammerater – eller hvordan er det nu lige, det er.

Rasmus Lauge var i hvert fald rasende på sin holdkammerat fra Flensburg-Handewitt, kroatiske Krešimir Kozina efter Danmarks OL kvalifikationskamp mod Kroatien fredag aften.

Opgørets spanske dommere blev taget ved næsen af kroatiske Krešimir Kozina, der med - lad os kalde det filmiske virkemidler - sørgede for at en 2 minutters-udvisning til Rasmus Lauge.

Og det fik den danske spiller til at se rødt efter kampen, da han mødte TV 2 SPORTs reporter.

- Jeg mener dybt seriøst, at jeg ikke rør ham, og at jeg trækker mig helt i situationen. Jeg var godt rasende på det tidspunkt, lød det fra Rasmus Lauge.

Så du fornemmer, at det skuespil fra hans side?

- Ja, fuldstændig. Jeg bliver endnu mere rasende over, at det er en holdkammerat. Den her skal jeg lige fordøje lidt, og så tager vi den måske til træning, når vi kommer hjem, lød det fra Lauge efter episoden.

Men nu har begge spillere sovet på det, og ifølge Krešimir Kozina har de to holdkammerater fået talt ud om episoden.

- Det var unfair spil fra mig, og jeg har sagt undskyld til ham.

- Vi skrev sammen på sms i dag. Rasmus er en fin fyr, og vi fandt ud af det. Jeg ville ikke, at det der skulle ske, siger Krešimir Kozina til TV 2 SPORT.

Han forklarer, at han troede, Rasmus Lauge ville røre ham, og at han derfor ikke direkte spillede sig til udvisningen, men han indrømmer, at han måske skulle have talt Lauges sag overfor dommerne.

 Kozina mener dog, at alt er glemt nu. Især efter at Danmark som bekendt vandt kampen 28-24, og trådte et stort skridt nærmere OL i Rio til sommer.

- Det er et spil, og alle vil gøre deres bedste for deres hold, og så er det sådan noget, der sker. Vi har fundet ud af det, og nu er det, som om intet er hændt

- Det er som det er. Danmark fik de to point, så de burde have glemt det nu, siger den kroatiske spiller.