Håndbold

Knald eller fald: Sådan vil Nordsjælland forblive i ligaen

Nordsjælland Håndbold tror på overlevelse i ligaen trods et dårligt udgangspunkt.

SE KAMPEN NORDSJÆLLAND-TØNDER PÅ TV 2 SPORT ELLER TV 2 PLAY FRA KLOKKEN 20.25.

Er Nordsjælland Håndbold at finde i herreligaen til næste sæson?

Det spørgsmål vil blive besvaret i aften, når sjællænderne møder TM Tønder i en direkte duel om en plads i den bedste danske håndboldrække til næste sæson.

- Vi fik desværre ikke det bedste resultat i den første kamp, så nu gælder det for os om at slippe håndbremsen, og så håber vi på en kogende Helsinge-hal, siger Nordsjællands cheftræner Ian Marko Fog til TV 2 SPORT.

Nordsjælland Håndbold tabte overraskende det første opgør i Tønder med 29-25. Og da det er den samlede vinder over de to kampe, som får ligapladsen, så er Helsinge-holdet maksimalt presset.

- Hele vores sæson har været lidt lig den her situation, som vi står i nu. Vi har været presset rigtig mange gange, senest hvor vi skulle bruge point i Skjern, og her fik vi det, så det er også realistisk den her gang.

Og Ian Marko Fog er da også klar over, hvad der spillemæssigt skal forbedres, hvis Nordsjælland Håndbold skal være et ligahold til næste sæson.

- Vi skal være bedre i vores defensiv. Vi lukkede 29 mål ind, og det er simpelthen for meget, så vi skal have lukket lidt bedre af, så vi kan få løbet nogle kontra, så vi kan få nogle af de her simple mål, Der kan sætte lidt mere pres på Tønder.

SE KAMPEN NORDSJÆLLAND-TØNDER PÅ TV 2 SPORT ELLER TV 2 PLAY FRA KLOKKEN 20.25.