Håndbold

Skuffet Nordsjælland-talent: Jeg har lyst til at smadre noget

Nordsjællands Nicolai Pedersen var vred over, at holdet ikke formåede at vinde sammenlagt over Tønder og bevare pladsen i ligaen.

Nordsjælland Håndbold var mandag aften få sekunder fra at sikre endnu en sæson i herrernes bedste håndboldrække.

Men i et vaskeægte drama trak Tønder det længste strå, da de scorede på et straffekast i allersidste sekund, efter Nordsjælland kontroversielt var blevet dømt for passivt spil.

Nordsjælland var ellers foran gennem hele kampen, men da holdet tabte 29-25 i første opgør til Tønder, var sejren på 20-17 ikke nok. Nordsjællands Nicolai Pedersen var naturligvis skuffet, da nedrykningen til 1. division var en realitet.

I var foran med seks mål i anden halvleg. Hvorfor i alverden lykkedes det ikke for jer at knække den der?

- Lige nu stiller du mig et spørgsmål, som jeg ikke kan svare på. Jeg har lyst til at smadre et eller andet lige nu, sagde han efter kampen til TV 2 SPORT.

Det er især dommerkendelsen i de døende sekunder af kampen, som har fået flere prominente navne i håndboldverden til at undre sig.

Men Nicolai Pedersen vil slet ikke snakke om tvivlsomme dommerafgørelser som årsagen til, at Nordsjælland næste år kun skal spille med i den næstbedste liga i Danmark.

I stedet mener han, at holdet selv skulle have afgjort det i løbet af kampen, hvilket der var flere chancer for at gøre.

- Jeg synes ikke, dommeren afgør det. Vi har fået masser af hjælp i dag, så et eller andet sted er det vores egen skyld.

- Vi har overtalsperioder og frie chancer, så det er ikke denne situation, der er kampafgørende. Det er vores brændte chancer i kampen, sagde Nicolai Pedersen til TV 2 SPORT.