Håndbold

Tønder-målmand efter mulig dommerfejl: Ville hellere have vundet på en anden måde

Tønder-målmand Christian Trans erkender, at han hellere ville have vundet på en anden måde end en mulig dommerkendelse.

Jublen var stor, da Tønder-spillerne i sidste sekund af kampen mod Nordsjælland Håndbold sikrede oprykning til Boxer Ligaen næste år.

Tirsdag var spillerne en smule ramt ovenpå gårsdagens fejring, og målmand Christian Trans erkender, at oprykning havde stor succes for den sønderjyske klub.

- Det betyder meget. Det har været en intern målsætning. Det er en lykkefølelse. Alle bidrager, og vi er så glade, siger han til TV 2 SPORT.

Oprykningen kom dog i hus efter en kontroversiel kendelse fra dommerne, som i de sidste sekunder af kampen dømte Nordsjælland for passivt spil.

Christian Trans har først fået set kendelsen i dag, men han mener stadig godt, at kendelsen kan forsvares.

- Jeg ved ikke, om det er en dommerfejl. I går synes jeg, den var der. Men det hele var meget hektisk i kampen. Det er rigtigt, at Morten Thrane løber ned. Han går ikke mod mål, så der kan godt dømmes nøl, pointerer Tønder-målmanden.

Dommerkendelsen har dagen derpå været det helt store samtaleemne. Især fordi Tønder scorede på et straffekast få øjeblikke efter.

Sejren kan dog ikke tage noget fra Tønder-spillerne, som selvfølgelig var mere end glad for, at det faldt ud til deres fordel. Selv om Christian Trans helst ville have vundet på en mere reeel måde.

- Jeg ville hellere have vundet, hvor Kristian Pedersen ikke havde fået rødt kort, og vi bare havde scoret mere på vores chancer. Men jeg tager det, siger han til TV 2 SPORT.