Håndbold

Færdig for sæsonen: Knæskadet profil misser Skjern-kamp

En alvorlig knæskade holder SønderjyskE’s Claus Kjeldgaard ude af skæbnekampen mod Skjern, lige som han heller ikke kommer i kamp i resten af sæsonen.

Du kan se SønderjyskE mod Skjern i aften direkte på TV 2 SPORT fra klokken 19.00

Vind eller forsvind. Det er i store træk virkeligheden for SønderjyskE’s herrer i aftenens hjemmekamp mod Skjern Håndbold. Taber sønderjyderne, er muligheden for avancement til semifinalerne så godt som forduftet for SønderjyskE.

Men for en af holdets profiler, Claus Kjeldgaard, er muligheden for semifinalen allerede forsvundet. Han pådrog sig nemlig en slem knæskade i sidste uges pokalsejr over Randers.

- Det har jo desværre vist sig at være alvorligt, siger SønderjyskE-træner Morten Henriksen til TV 2 SPORT.

- Han blev scannet i går, og knæskalssenen er delvist revet over, så det betyder operation – forhåbentlig i næste uge – og så tre til seks måneders pausen, hvis alt går godt.

Et stort tab for de lyseblå, som har nydt godt af den rutinerede bagspillers kompetencer i begge ender af banen, selv om han på det seneste har døjet en smule med et springerknæ.

- Det er selvfølgelig et træls tidspunkt her før de sidste tre kampe, og vi kommer til at savne ham i begge ender, men måske allermest defensivt, siger Morten Henriksen, som er hårdt ramt på bredden for tiden.

Også den islandske højreback Arni Steinn Steinthorsson er ude på grund af en skulderskade – han har faktisk helt forladt klubben af samme grund – og den svenske Jonas Samuelsson er også tvivlsom deltager til kampen mod Skjern på grund af en tå, der gør vrøvl efter førnævnte pokalkamp.

- Det har været nogle hårde slag oven i hinanden, siger Morten Henriksen, som godt er klar over, at det er småt med muligheder for resten af sæsonen, hvis der ikke kommer to point på kontoen i aften.

- Vi kan jo alle se på stillingen, at hvis vi taber i aften, så når vi ikke noget. Men det her slutspil har hele tiden været en slags bonus for os, siger han.