Håndbold

Nordsjælland-topscorer skifter til Skjern

TV 2 SPORT kan erfare, at Nordsjællands topscorer Cornelius Kragh skifter fra næste sæson til Skjern Håndbold.

Skjern Håndbold har fra næste sæson sikret sig en af de bedste målscorere i den danske herreliga.

TV 2 SPORT erfarer nemlig, at Nordsjællands topscorer i denne sæson, Cornelius Kragh, er blevet enige om en aftale med den midtjyske klub. Det er dog ukendt, hvor lang en kontrakt 21-årige Cornelius Kragh har fået.

Carsten Thygesen, formand i Skjern Håndbold, vil dog ikke kommentere på aftalen, fordi holdet fortsat er i gang med slutspillet og kæmper om en semfinaleplads.

- Vi er i gang med slutspillet, og det har vi fokus på nu, så jeg har ingen kommentar til andet, siger han til TV 2 SPORT.

Med 150 mål i 26 kampe var Cornelius Kragh den tredjemest scorende i håndboldligaen og selvsagt en af de store profiler hos det nordsjællandske mandskab.

Han kom til klubben som 19-årig og var med til at rykke op fra 1. divison med Nordsjælland Håndbold. I sæsonen 2014/15 blev han valgt som årets bedste håndboldspiller i 1. division, hvor han også blev topscorer med 177 mål.

I denne sæson var hans mange mål dog ikke nok hjælpe sit hold med at redde sig i den dramatiske nedrykningskamp mod TM Tønder.

Her blev en noget omdiskuteret dommerafgørelse årsagen til, at Nordsjælland Håndbold i næste sæson skal spille 1. division, mens TM Tønder fra næste sæson skal spille i Danmarks bedste håndboldliga.