Vraget landsholdsprofil: Jeg kan aldrig forstĂĄ, han ikke udtager mig

Landsholdsprofilen Ann Grete Nørgaard er ærgerlig over, at Klavs Bruun Jørgensen har forbigået hende til Danmarks kommende EM-kvalifikationskampe.

Ann Grete Nørgaard har været et sikkert navn i den danske landsholdstrup.

Lige indtil i dag.

Her satte landstræner Klavs Bruun Jørgensen nemlig navn på de 16 spillere, der skal repræsentere Danmark i de kommende EM-kvalifikationskampe mod Tyrkiet og Portugal - en trup uden navnet på landsholdsprofilen Ann Grete Nørgaard.

- Det er selvfølgelig altid rigtig træls at blive valgt fra. Jeg ville selvfølgelig rigtig gerne have spillet, men det er jo sådan Klavs har valgt det, og det må jeg forholde mig til, siger Ann Grethe Nørgaard til TV 2 SPORT.

Se hele Danmarks trup her.

I stedet har landstræner Klavs Bruun Jørgensen valgt at udtage Fie Woller og Maria Fisker til pladsen på venstre fløj.

- Jeg synes, at alle tre fløje i begge sider har gjort det rigtig godt, så de to der ikke er med nu, de er langt fra ude af landsholdsvarmen, det er bare et spørgsmål om, at jeg synes, at de andre har gjort det lidt bedre, og det er dem, der får chancen den her gang, siger Klavs Bruun Jørgensen til TV 2 SPORT.

Forsvarsspillet er ĂĄrsagen

Landstræneren begrunder blandt andet fravalget af Ann Grete Nørgaard med hendes mangler i forsvarsspillet.

- Jeg har haft en rigtig fornuftig dialog med Ann Grete hele tiden, og hendes forsvarsdel er det, som hun skal arbejde allermest med, fordi vi ved alle sammen, at hun er en af de mest afslutningssikre fløje i Danmark. Det tror jeg også sagtens, at hun kan få styr på, så hun skal bare arbejde videre, siger Klavs Bruun Jørgensen.

Ann Grete Nørgaard har deltaget i samtlige slutrunder for Danmark siden 2010. Hun føler stadig, at hun har enormt meget at bidrage med i den rød-hvide nationaldragt.

- Jeg kan aldrig forstå, at han ikke udtager mig. Jeg synes jeg har nogle spidskompetencer, der hører til på det danske landshold, det er klart. Men selvfølelig forholder jeg mig til, hvad han siger og går hjem og arbejder hen over sommeren og fortsætter, siger Ann Grete Nørgaard og uddyber:

- Men vi er også meget forskellige, og jeg synes også, at det handler meget om, hvad det er han vil, og der bliver jeg bare nødt til at acceptere, at nu er det mig, der er ude, og så må jeg gøre alt for at være inde næste gang, siger hun.

Den danske venstrefløj spiller til dagligt i Viborg HK. Tidligere har Ann Grete Nørgaard optrådt i Team Tvis Holstebro, Horsens HK og Randers HK.