Håndbold

Verdensstjerne nægter at opfylde aftale med Odense

28-årig Ana Paula Rodrigues var med til at vinde VM-guld for Brasilien i 2013. ATTILA KISBENEDEK / Scanpix Denmark

Den brasilianske topspiller Ana Paula Rodrigues kommer med al sandsynlighed ikke til den danske liga til næste sæson alligevel.

Det var et regulært scoop, da håndboldklubben HC Odense tilbage i december kunne præsentere den brasilianske stjerne Ana Paula Rodrigues som ny spiller fra den kommende sæson.

Men det store scoop er endt i et stort antiklimaks.

Rodrigues har meddelt HC Odense, at hun ikke har i sinde at møde op i klubben til den kommende sæson - selvom fynboerne har hendes signatur på en toårig kontrakt.

Det bekræfter HC Odenses sportsdirektør, Mark Jespersen, over for TV 2 SPORT.

- På godt dansk er jeg pisseirritereret, siger sportsdirektøren, der ikke har i sinde bare at lade brasilianeren slippe ud af kontrakten igen.

- Vi har en kontrakt med Ana Paula Rodrigues. Punktum! Der ligger en kontrakt, og hun skal komme, fastslår HC Odense-bossen.

Da Ana Paula Rodriguez før nytår skrev kontrakt med HC Odense, ville hun væk fra kaos i rumænske CMS Bucuresti, der var plaget af kaos og svigtende lønudbetalinger.

Men siden har rumænerne fået styr på deres butik, og på banen har både Rodrigues og Bucuresti haft stor succes i denne sæson med både det rumænske mesterskab og ikke mindst Champions League-titlen, som klubben meget overraskende vandt i maj efter straffekastkonkurrence.

Så nu forsøger Bucuresti at holde på Rodrigues, der også har vakt interesse i russiske Roston-Don, hvor danske Jan Leslie er træner.

- Vi har fået henvendelse fra Roston-Don og fra Bucuresti, hvor hun spiller i dag. De er interesserede i at købe Ana Paula, bekræfter Mark Jespersen.

Er I villige til at sælge hende?

- Alt er til salg for den rigtige pris, siger direktøren.

HC Odense har store ambitioner for den kommende sæson og har blandt andet allerede hentet Jan Pytlick som ny træner og den tidligere landsholdsstreg Susan Thorsgaard til klubben.