Håndbold

Nægtede at opfylde sin Odense-kontrakt - så nu er hun solgt

28-årig Ana Paula Rodrigues var med til at vinde VM-guld for Brasilien i 2013. ATTILA KISBENEDEK / Scanpix Denmark

HC Odense får alligevel ikke glæde af den brasilianske håndboldstjerne Ana Paula Rodrigues i den kommende sæson

Det var et scoop, da HC Odense i december kunne præsentere brasilianske Ana Paula Rodrigues som en klar forstærkning til den kommende sæson. 

Men Rodrigues kommer ikke til Fyn i denne omgang. I stedet er hun blevet solgt til den russiske storklub Rostov-Don, hvor danske Jan Leslie er træner. 

Det bekræfter HC Odenses sportsdirektør Mark Jespersen over for TV 2 SPORT i en kort besked fra sin ferie i udlandet. 

Da Rodriguez før nytår skrev kontrakt med HC Odense, ville hun væk fra rumænske CMS Bucuresti, der var plaget af kaos og svigtende lønudbetalinger.

Men rumænerne fik siden styr på butikken og spillet på banen og sluttede sæsonen med både et rumænsk mesterskab og en overraskende Champions League-titel. Og pludselig lod Odense og den danske håndboldliga ikke længere så tillokkende for den brasilianske landsholdsspiller. 

Mark Jespersen bekræftede i juni, at både Bucuresti og Roston-Don var interesserede i at købe brasilianeren ud af sin Odense-kontrakt, og nu er hun altså blevet solgt til russerne. 

HC Odense har store ambitioner for den kommende sæson og har blandt andet allerede hentet Jan Pytlick som ny træner og den tidligere landsholdsstreg Susan Thorsgaard til klubben.