Rio 2016

Øl, rom og en morfar: Gør dig klar til en nat i stjernernes tegn

Håndboldherrerne spiller først kl. 01.30, mens Sara Slott og Usain Bolt kommer på TV 2 endnu senere. Her er en natteravns råd til at holde dig vågen.

Se OL-semifinalen i nat kl. 01:25 på TV 2 og TV 2 PLAY. Studiet åbner allerede kl. 22.15, hvor blandt andre Sara Slott og damedoublen kigger forbi

Det danske håndboldlandshold kan skrive historie, når de i nat skal forsøge at spille sig i OL-finalen for første gang nogensinde. Tidspunkter er dog på ingen måde seervenligt.

Derfor har vi allieret os med TV 2 SPORT's normale natteravn Thomas Bilde, der er vant til at kommentere basketball fra USA midt om natten. Og spørger man ham, så er gode råd faktisk ganske billige i dette tilfælde.

- Jeg plejer at sove to-tre timer inden og få en god lille lur. Og hvis det er rigtig, rigtig spændende, så tager jeg måske også lige en lille rom eller en kold øl inden, så plejer jeg at sove ekstra godt. En lille lur inden og to-tre timers søvn efter - så ødelægges døgnrytmen ikke, siger Thomas Bilde.

Udover håndboldherrerne bliver der også mulighed for at se Sara Slott får overrakt sin første OL-medalje, mens Usain Bolt har mulighed for at gøre det utrolige og sikre sig sin niende olympiske guldmedalje på atletikbanen.

Herunder kan du se de programmet for de største højdepunkter i nat:

22.25-01.25 - OL-studiet med medaljevindere og optakt til håndbold

01.25 - OL-semifinale i håndbold: Danmark-Polen (TV 2)

03.25 - Sara Slott får overrakt sin bronzemedalje (TV 2)

03.35 - 4 x 100 meter for mænd med Usain Bolt (TV 2)

*Hvis håndboldkampen går i forlænget spilletid, vil det skubbe visningen af Sara Slott og 4 x 100 meter på TV 2, men al atletik kan ses fra kl. 01.15 og hele natten på TV 2 Charlie.