Rio 2016

Guldfest i bussen: Se landsholdet synge ”Vi er røde, vi er hvide”

Det danske håndboldlandshold gav den fuld gas i bussen på vej hjem fra OL-finalen mod Frankrig.

Efter Danmark i aftes vandt OL-guld i håndbold, var der i den grad lagt op til fest.

Og mens der endnu ikke er blevet lækket så meget fra selve guldfesten, så har DIF mandag morgen lagt en video ud af danskerens fejring i bussen på vej hjem fra kampen.

Her kan man blandt andet se Mikkel Hansen som dirigent med to øl i hånden, mens der bliver skrålet med på "Vi er røde, vi er hvide"

Selvom det helt sikkert er skønne billeder af nogle glade danske håndboldspillere, så er det ikke alle facebookbrugere, der er lige imponeret.

- Det er godt, at i er bedre til at spille håndbold, for synge det er I sgu ikke for gode til, skriver Facebook-brugeren Christa Bindzus en kommentar til videoen.

Selvom det måske ikke lyder helt perfekt, så kan man ikke tage noget fra landsholdsspillernes forsøg, og især OL-reserven Hans Lindberg gav den gas med en karakteristisk ”andenstemme”.

Og "Vi er røde, vi er hvide" var langt fra den eneste sang, der blev synget i bussen. På instagram har Hans Lindberg blandt andet lagt denne her video ud, hvor man kan høre landsholdet synge "We are the champions".

Danmark vandt over Frankrig med 28-26.