Rio 2016

Nikolaj Jacobsen til OL-guldvinder: Glem alt om en fridag

Mads Mensah Larsen kan godt kigge langt efter en fridag oven på håndboldlandsholdets olympiske triumf søndag aften.

Sammen med kammeraterne på det danske håndboldlandshold har Mads Mensah Larsen slidt og slæbt under den olympiske turnering.

Nu er det blevet mandag, og hverdagen venter igen - og for Mensah bliver det lige på og hårdt hjemme i Bundesligaklubben Rhein-Neckar Löwen. Det fortalte han, da han besøgte TV 2's studie efter finalesejren over Frankrig.

- Jeg er ret sikker på, at din klubtræner Nikolaj Jacobsen sidder og ser med lige nu. Skal du have en ekstra fridag? spurgte TV 2's håndboldkommentator, Thomas Kristensen.

- Nej, vi har træningskamp på onsdag, så vi ses dér, svarede Mads Mensah Larsen og vinkede til kameraet.

- Du har allerede fået at vide, at der ikke er fridage? spurgte Bent Nyegaard.

- Ja, vi har lidt problemer med skader hjemme i klubben. Jeg tror ikke, at jeg skal spille 2 x 30 minutter, men jeg skal selvfølgelig hjælpe lidt til, sagde Mensah.

- Jeg må også sige, at jeg glæder mig til at komme hjem til de andre drenge. Nu har jeg været sammen med de her (landsholdskammeraterne, red.) længe nok, sagde han med et glimt i øjet.

Mindre end 10 minutter efter Mads Mensah Larsens hilsen til Nikolaj Jacobsen tikkede der en SMS ind på Thomas Kristensens mobil.

- Hvorfor skal Mensah have en fridag, når han kun har spillet i den ene ende? lød det i SMS'en fra Nikolaj Jacobsen.

- Det er klassisk Nikolaj Jacobsen, sagde Bent Nyegaard om beskeden.

Rhein-Neckar Löwen indleder sæsonen for alvor, når det gælder pokalkampen mod TV Hochdorf på lørdag.

I videoen over artiklen kan du se eller gense Mads Mensah Larsens besøg i TV 2's studie. Mens du herunder kan se højdepunkterne fra Danmarks finalesejr.