Håndbold

Eggert bekræfter: Skifter til dansk topklub

Den danske fløjspiller Anders Eggert bekræfter via sin nuværende klubs hjemmeside, at han skifter til Skjern Håndbold fra næste sæson.

Som TV 2 SPORT tirsdag kunne erfare, skifter den danske landsholdsspiller Anders Eggert fra næste sæson tilbage til den danske håndboldliga.

Nærmere bestemt drejer det sig om Skjern Håndbold, som får tilgang af venstefløjen på en treårig kontrakt.

Det bekræfter Eggert selv på sin nuværende klub, Flensburg-Handewitts hjemmeside.

- Efter mange overvejelser med min familie, har jeg besluttet at vende tilbage til Danmark for at afslutte min karriere der. Med Skjern har jeg fundet en god klub, der tilbyder både mig og min familie perspektiv over flere år, siger han i en pressemeddelelse.

Eggert fortæller desuden, at det var vigtigt for ham at give SG Flensburg-Handewitt en hurtig afklaring om fremtiden, så han kunne nyde sin sidste sæson i den tyske storklub.

- Tiden i SG var sportslig, menneskelilgt og følelsesmæssigt en vidunderlig periode i mit, og jeg vil nyde slutningen af hele mit hjerte. Jeg ønsker at sige farvel det fantastiske publkum, der har støttet mig og altid givet os store fordele, siger Anders Eggert.

Venstrefløjen har spillet i Flensburg-Handewitt siden 2006. I sæsonen 2008/09 var spilletiden knap, fordi han stod i skyggen af sin landsmand Lars Christiansen. Derfor var han i denne sæson udlejet til Skjern.

Skjern Håndbold vil fortsat ikke kommentere på Eggerts ankomst, men klubben har onsdag inviteret til pressmøde klokken 11, hvor de vil præsentere en ny spiller.