Rio 2016

Gudmundsson droppede sen guldfest: Ville gense OL-finalen på hotelværelset

Gudmundur Gudmundsson kunne natten efter OL-sejren ikke lade være med at tage tilbage på hotelværelset og se finalen igen.

TV 2 dækker atleternes ankomst til Danmark. Både på TV 2 og TV 2 NEWS fra kl. 21:25 og på tv2.dk.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Gudmundur Gudmundsson er en utrolig grundig håndboldtræner.

Hver eneste lille ting bliver nøje studeret på film efter hver kamp. Og selv om han søndag netop havde stået i spidsen for et dansk hold, som via en næsten perfekt præstation slog Frankrig i OL-finalen, havde han svært ved at ændre på sine vaner.

- Jeg så kampen i nat (natten til mandag brasiliansk tid red.). Det var en fantastisk præstation af holdet. Vi startede meget godt. Det var modigt at starte syv mod seks, men det gik for os. Fordi vi kommer godt ind i kampen.

- Alle hjælper holdet på en forskellig måde. Så det var det kollektive, som vandt finalen. Det var dejligt at se, fortalte han dagen efter finalen til TV 2 SPORT.

Du kunne ikke lade være med at gå hjem og se noget video, selv om det var festaften?

- Nej, det kunne jeg ikke lade være med. De sagde til mig, at jeg skulle lade være, men det kunne jeg ikke. Det var dejligt at se kampen igen i nat, og jeg blev rigtig tilfreds, da jeg så, hvordan vi gjorde det taktisk.

Hvordan var det at fejre det?

Det var så fantastisk og dejligt. Alle var meget glade og vi lavede en fest og havde det hyggeligt, så det var fantastisk.

TV 2 dækker atleternes ankomst til Danmark. Både på TV 2 og TV 2 NEWS fra kl. 21:25 og på tv2.dk.