Rio 2016

Niklas Landin havde vraget sig selv til All Star-holdet

Danmarks Niklas Landin er på OL-turneringens All Star-hold, men det havde ikke været tilfældet, hvis han selv skulle have sat holdet.

Det var en stolt Niklas Landin, der i aftes landede i Københavns Lufthavn med guldmedaljen pakket godt og sikkert ned i kufferten.

Landsholdsmålmanden kunne samtidig glæde sig over titlen som OL-turneringens bedste på sin position, selv om han var en smule overrasket over valget.

- Det er da selvfølgelig fint. Jeg tror, at hvis jeg skulle have valgt et All Star-hold, så ved jeg ikke, om jeg havde taget mig selv, sagde Niklas Landin til TV 2 SPORT efter hjemkomsten.

- Jeg synes jo ikke, at det var min bedste turnering, og jeg følte klart, at jeg kunne have stået bedre i nogle flere kampe. Så på den måde er jeg da selvfølgelig glad og stolt over, at jeg kom på All Star-holdet, men jeg havde gerne set, at mine egne præstationer var lidt bedre.

Det til trods er Niklas Landin mere end bare glad for turneringen som helhed, der som bekendt endte med dansk guld efter finalesejr på 28-26 over Frankrig.

- Det er større (end EM, red.), også fordi OL er så sjældent, og det er ikke ensbetydende med, at du kommer til OL hver gang, siger Landin.

- Og når du så først endelig er der, så gælder det også om at levere. Det er måske det, der er ekstra svært ved OL. Der er så få nationer, der får lov til at opleve OL - og det kun er hvert fjerde år - så på den måde betyder det utrolig meget.

Se hele interviewet med Niklas Landin i videoen over artiklen.

THW Kiel med Niklas Landin på holdkortet indleder sæsonen med en pokalkamp mod VfL Fredenbeck på lørdag.