Håndbold

Skjern jubler over Eggert-tilgang: Et vaskeægte scoop

Den danske håndboldliga bliver en profil rigere, når landsholdsfløjen Anders Eggert skifter til Skjern Håndbold fra sommeren 2017.

Anders Eggerts ankomst til den bedste danske håndboldliga er nu også bekræftet af hans kommende klub, Skjern Håndbold. Det skete på et pressemøde onsdag formiddag.

Som TV 2 SPORT kunne fortælle tirsdag, vender Flensburg-Handewitt-fløjen hjem til Danmark og Skjern fra sommeren 2017 - og der er tale om en treårig kontrakt.

- Vi betegner aftalen som et vaskeægte scoop og en af de største kontraktunderskrivelser i klubbens historie, siger Skjern Håndbolds bestyrelsesformand, Carsten Thygesen, i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Han er ikke blot en international topspiller med stor erfaring, men også et menneske med en social profil, der passer perfekt til vores værdier. Vi har god grund at være pavestolte over, at han ønsker at fortsætte karrieren i den grønne trøje.

Anders Eggert var i sæsonen 2008/2009 udlejet til Skjern. I den periode blev han holdets topscorer og kåret til årets spiller i klubben.

- Jeg synes, det er fantastisk, at jeg endnu engang i min karriere kan skifte til lige præcis den klub, jeg allerhelst vil spille for, siger Anders Eggert i pressemeddelelsen.

- Jeg har brug for at spille et sted, hvor håndbolden kan kombineres med familielivet, og her ser jeg et perfekt match med en god og ambitiøs klub om Skjern, der ligesom mig altid jagter medaljer og titler.

Anders Eggert har været på kontrakt i Flensburg-Handewitt siden 1. juli 2006 og tiltræder officielt i Skjern Håndbold den 30. juni 2017.