Håndbold

Spillerne hyldede fyret træner med t-shirts - chefen fik dem fjernet

Helle Thomsen var med i spillernes tanker, da FC Midtjylland tirsdag vandt Super Cuppen.

For otte dage siden blev succestræneren i FC Midtjylland, Helle Thomsen, fyret.

Fyringen kom som et chok, og det bundede i flere års magtkamp mellem træneren og bestyrelsen. Fyresedlen har efter alt at dømme berørt FCM-spillerne rigtig meget, for efter tirsdagens sejr i Super Cuppen over Esbjerg iklædte de sig trøjer med teksten 'tak for alt Helle' med streg under 'alt'.

Se hyldesten over artiklen

- Når vi mister Helle, så mister vi det, vores spil har været bygget op om de sidste fire år. Det var et kæmpechok, så det ryster os jo helt vildt. Så synes jeg, det er helt vildt, at vi formår at finde tilbage mentalt og spille så godt, som vi gør i dag, sagde en rørt Stine Jørgensen til TV 2 SPORT efter kampen.

- Vi har været rigtig glade for Helle, og jeg bliver næsten helt rørt. Vi synes, hun fortjener at se, at vi havde hende med i tankerne i dag. Hun var en stor del af, at vi vandt i dag.

På ryggen stod et citat skrevet, som Helle Thomsen efter fyringen lagde på sin Facebook-side.

Men det var ikke alle i FCM-lejren, der var lige imponerede af hyldesten. Blandt dem var sportsdirektør Stefan Kristensen.

- Jeg har faktisk ingen kommentarer til de billeder der. Vi har vundet en god finale over de danske mestre, og det er det, jeg forholder mig til. Vi skal videre. Mere er der egentlig ikke at sige om det.

Men jeg så, du forholdt dig så meget til det, at du bad dem tage den af, da de skulle op på podiet…

- Ja, det er rigtigt. Spillerne er følelsesmæssigt involveret i det her, og jeg har også mn holdning. Den holder jeg til mig selv, siger Stefan Kristensen til TV 2 SPORT.

Da pokalen skulle overrækkes, havde ingen af spillerne derfor t-shirten på.

Efter fyringen af Helle Thomsen stod Kristian Kristensen i spidsen for FC Midtjylland, der vandt Super Cuppen med otte mål over de forsvarende danske mestre.