Håndbold

Pytlick efter perfekt debut: - Jeg havde sommerfugle i maven

Jan Pytlick er glad for endelig at komme i gang med jobbet som cheftræner i Odense Håndbold.

Med en pokalsejr over den forsvarende danske mester, Team Esbjerg, tirsdag aften fik Jan Pytlick en perfekt begyndelse på trænerjobbet i Odense Håndbold.

Danmarks tidligere landstræner tiltrådte før denne sæson i klubben efter en periode som konsulent for det makedonske storhold HC Vardar, og det var en forventningsfuld Pytlick, der stod på sidelinjen tirsdag aften.

- Jeg havde sommerfugle i maven og havde gået hele dagen og været spændt og glædet mig til at skulle i gang, sagde Odense Håndbold-træneren efter kampen.

Allerede i januar blev aftalen med Odense-klubben forhandlet på plads, og derfor har træneren haft god tid til at se frem til debuten.

- Jeg har gået i mange måneder og ventet på at skulle i gang, og jeg synes, at vi har haft en rigtig god opstart. Det har været fedt at være en del af det her, sagde Pytlick.

Med en sejr på 27-25 ekspederede han sammen med det fynske hold Team Esbjerg ud af pokalturneringen, men allerede på lørdag mødes de to hold igen. Denne gang i en ligakamp og denne gang i Esbjerg.

- Så bliver det endnu sværere. Det er deres hjemmebane, og nu har de afluret de ting, vi arbejder med. Vi må se, hvem der har de gode kort på hånden, når vi mødes på lørdag, lød det fra Pytlick.

Også i spillertruppen var der stor tilfredshed at spore tirsdag aften. Både med resultatet og med holdets nye træner.

- Jan er en skidedygtig træner. Han skaber god kemi på holdet, og han er dygtig taktisk. Vi har spillet 11 træningkampe, så vi har mærket, hvordan det er. Men når det virkelig gælder, så er det, at vi får vores sande jeg at se, sagde den tidligere landsholdsspiller Kamilla Kristensen.