Her bliver Gravholt skudt i hovedet af Kristiansen: Nu er hun tvivlsom til kamp

Mette Gravholt blev skudt hårdt i hovedet af Kristina Kristiansen i kampen mod Odense tidligere på ugen. Nu er hun usikker på at kunne spille i dag

Når Nykøbing Falster tager i mod Team Esbjerg senere i dag, så bliver det muligvis uden Nykøbings helt store profil her i sæsonopstarten.

Mette Gravholt blev ramt i hovedet af en afslutning fra holdkammeraten Kristina Kristiansen i seneste kamp.

Det har sat sine spor, og stregspilleren er derfor tvivlsom. Det fortæller hun til TV 2 SPORT.

-Hvis jeg har det sådan her i morgen (I dag, red.), så kan jeg nok ikke spille. Men jeg håber det bliver bedre i løbet af i dag.

- Spiller du i morgen?

- Jeg håber det, men jeg er ikke villig til at ofre en lang pause, eller mit hoved generelt for en kamp, så det ser vi, siger Mette Gravholt, der har været medtaget af det hårde skud.

- Når jeg får puls på, så begynder det at dunke i mit hoved. Lige nu er jeg lidt døsig i hovedet, det er lidt svært at forklare. Men det er okay, så længe jeg bare bevæger mig i langsomt tempo, så det er kun hvis jeg skal løbe frem og tilbage, fortæller Mette Gravholt, der dog ikke er bange for at sætte procenter på, om hun spiller lørdag.

- Jeg vil sige 75-25 på at jeg spiller. Så størst sandsynlighed på, at jeg spiller, men der er stadig et men, siger hun til TV 2 SPORT

Det er faktisk ikke første gang, at Kristina Kristiansen skyder en holdkammerat i hovedet i en kamp efter sommerferien. I en kamp i Europa gik det udover Sarah Iversen, der fik et blåt øje.