EM håndbold

Her får rasende Klavs Bruun nok: Så spil for helvede!

De danske håndboldkvinder spillede en skidt første halvleg mod Frankrig og til sidst blev det for meget for Klavs Bruun Jørgensen.

Danmark spillede lørdag eftermiddag en rædselsfuld første halvleg mod Frankrig i Golden League.

De danske holdpiger scorede bare fem gange i løbet af de første 30 minutter, mens Frankrig satte 14 mål ind på kontoen.

Mod slutningen af halvlegen havde landstræner, Klavs Bruun Jørgensen, set nok af den jammerlige danske indsats. Han tog timeout og gav de danske kvinder en ordentlig opsang, hvor han hårdt, men klart sagde, hvad han ikke var tilfreds med.

- Når vi nu spiller det syv mod seks, så nytter det kraftdeme ikke noget, at vi sjasker indspil afsted og tager skuddet rundt om folk. Hvad har vi snakket om? At vi skal have tålmodighed og spille til der er en der er fri.

- Vi har rigeligt problemer! Så hold nu tålmodigheden lad være med at samle hele lortet inde i midten. Træk det bredt, når vi har sat i gang og så spil for helvede!

- Vi bliver nødt til at hjælpe hinanden. Lige nu står vi bare og kigger over på den næste. Kom nu!, kom det med stor energi fra landstræneren.

TV 2 SPORTs håndboldekspert  og tidligere landstræner, Jan Pytlick, havde forståelse for, at frustrationerne blev for meget for Klavs Bruun Jørgensen.

- Jeg kan godt forstå, at Klavs Bruun reagere sådan her, sagde Jan Pytlick i pausen af opgøret.

Om opsangen det var opsangens fortjeneste skal være usagt, men tingene blev lidt bedre for Danmark, der "vandt" anden halvleg med to. Det var dog ikke nok til at vinde kampen. Frankrig vandt med 27-20.