Håndbold

Storsmilende Burgaard endelig tilbage: - Jeg skal bare fyre den af

FC Midtjylland-spilleren Louise Burgaard er tilbage på håndboldbanen, når de i aften gæster Silkeborg-Voel.

Hun har ikke spillet en håndboldkamp siden maj, men i aften er Louise Burgaard igen tilbage på banen.

Derfor var hun også ét stort smil, da TV 2 SPORT snakkede med hende inden aftenens comeback.

- Det bliver så dejligt, og jeg glæder mig bare til at fyre den af.

Hvor er du henne fysisk i øjeblikket?

- Jeg føler mig rigtig godt tilpas og føler, jeg har holdt min form rigtig godt ved lige, på den måde jeg har kunnet med cykel og crosstrainer. Men det er klart, det er noget helt andet at spille, så nu må vi se.

Du har ikke spillet kamp i fem måneder, så hvad har du af forventninger til dig selv?

- De forventninger man nu kan have, når man ikke har spillet i fem måneder. Det handler om at komme ordentligt i gang. Der er ikke de høje forventninger, det tager jeg stille og roligt. Det ved jeg også, min træner gør, sagde Louise Burgaard.

EM om halvanden måned

Samtidig var det også oplagt at spørge til det EM, der venter om halvanden måned i Sverige. I sidste uge stod det nemlig klart, at Line Jørgensen misser EM med en skade, så der nu er et stort tomrum på højre back.

Ligger det i dine tanker?

- Selvfølgelig gør det, det, men det fylder ikke så meget lige nu. Som jeg har sagt før, så handler det om at spille håndbold nu og få nogle minutter i benene og give den gas i FCM. Både i ligaen og Champions League.

- Selvom der ikke er lang tid til EM på papiret, så er der lang tid for mig i forhold til, at jeg kan nå at rykke mig både spillemæssigt og at komme i gang, tilføjede Louise Burgaard.

Se de afgørende momenter fra kampen her:

FC Midtjyllands kvinder slog tirsdag aften Silkeborg-Voel med 26-19 på udebane. Louise Burgaard gjorde samtidig comeback og scorede kampens sidste mål.