Håndbold

TTH-assistent i spil som ny cheftræner i ligaklub

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger er TTH-assistenten Søren Hansen kraftigt i spil som afløser for Jan Paulsen i Mors-Thy.

Efter flere sæsoner som assistent er TTH-træneren Søren Hansen på vej til at score sit første cheftrænerjob.

Ifølge TV 2 SPORT's oplysninger er assistenttræneren for både TTH's herre- og damehold i hvert fald kraftigt i spil til cheftrænerjobbet i Mors Thy Håndbold, der til sommer mister succestræneren Jan Paulsen efter seks sæsoner.

Paulsen vil gerne prøve noget nyt, og det efterlader en plads til Søren Hansen, der blev spillende assistent i TTH tilbage 2014, men i dag har stoppet karrieren og fungerer som assistenttræner for både herretræneren Patrick Westerholm og dametræner Pether Krautmeyer i Holstebro. 

Søren Hansen har kontrakt med TTH Holstebro frem til sommeren 2018, men ifølge TV 2 SPORT's oplysninger er de to klubber i dialog om en løsning, hvor assistenten får mulighed for at forlade Holstebro til sommer og tage jobbet på Mors. 

- Jeg kommer ikke til at kommentere på rygter. Vi melder noget ud, når vi har alt på plads, lyder eneste kommentar fra Mors-Thys bestyrelsesformand Johannes Søndergaard, der ikke vil fortælle, om han allerede har en underskrevet aftale med klubbens næste cheftræner.

Heller ikke TTH Holstebro vil forholde sig til TV 2 SPORT's oplysninger, og det er ikke lykkedes at komme i kontakt med Søren Hansen selv. 

Mors-Thy Håndbold er de seneste tre sæsoner sluttet på 10. pladsen i herreligaen. Holdet ligger lige nu på syvendepladsen syv kampe inde i den nye sæson.