Lettet Pytlick gav kindkys efter dramatisk sejr: - Vi hænger efter hele kampen

Odense Håndbold fik i kampens sidste minut hevet en etmålssejr hjem i Aarhus.

SK Aarhus så længe ud til at være i gang med en overraskelse på hjemmebane, hvor aarhusianerne havde besøg af Odense Håndbold.

Anført af landsholdsspillerne Anne Sophie Okkels og Mette Tranborg kom SK Aarhus foran med 6-2 efter fem minutters spil, og ved pausen havde de stort set vedligeholdt den føring. Her var de foran med tre mål.

Men efter pausen fik forhåndfavoritterne hurtigt lukket hullet og bragte sig på 17-17.

SK Aarhus bed dog fra sig igen og førte langt ind i anden halvleg med op til tre mål. Men hen mod kampens slutning fik Odense bragt balance i regnskabet, så da der resterede et minut var stillingen 28-28.

Kampens afgørende scoring faldt med 20 sekunder tilbage på uret, da fynboerne fik tilkendt et straffekast. Det scorede Nadia Offendal sikkert på, og i det efterfølgende angreb skød Mette Tranborg forbi.

Lettelsen og glæden i Odense-lejren var efterfølgende til at få øje på, hvor målmand Chana Masson de Souza fik et ordentligt kindkys af træner Jan Pytlick.

- Vi hænger efter hele kampen, men kommer så op til sidst. Jeg ved sgu ikke, om det var fortjent. Jeg synes virkelig, vi var presset i bund. Jeg synes, SK Aarhus var klart bedre end os i store dele af kampen, siger Jan Pytlick til TV 2 SPORT.

- De kommer med et stort tryk. Tranborg og Okkels kommer med et stort tryk, og det har vi svært ved at dække af. Vi var for langsomme i vores forsvarsspil.

Med sejren kravler Odense Håndbold op på tredjepladsen i ligaen med seks sejre i otte kampe.