Håndbold

Bizar pokalkvartfinale: Strømafbrydelse udsatte kampen - så spillede de færdig i træningshal

Anden halvleg af kvartfinalen mellem København Håndbold og FC Midtjylland blev spillet på træningsbanen i Frederiksberg Hallen.

Kontrasten mellem kulisserne i første og anden halvleg var lige så stor som klasseforskellen på banen.

FC Midtjylland havde nemt spil i pokalkvartfinalen mod København Håndbold, som sikkert blev vundet med 32-23.

Derfor var det mest opsigtsvækkende, at anden halvleg blev spillet i træningshallen i Frederiksberg Hallen. I pausen af opgøret var der nemlig strømafbrydelse, som gjorde det umuligt at færdigspille pokalkampen i den rigtige hal. Men så blev Hal 1 bare taget i brug.

- Vi skal jo genenmføre kampen. Sådan er det. Og når der er en hal, vi kan spille i, rykker vi ind i den, siger kampens observatør fra DHF, Jørn Møller, til TV 2 SPORT og understreger, at det ingen konsekvenser får for hjemmeholdet.

Kampen var da også reelt afgjort, da de to med over 20 minutters forsinkelse kunne tage hul på anden halvleg i træningshallen. Midtjyderne sad tungt på kampen i første halvleg, de efter godt et kvarters spil førte med 10-2. Pauseføringen lød på hele 16-6.

I anden halvleg fulgte hjemmeholdet langt bedre med FCM, uden at københavnerne dog kom i nærheden af at gøre kampen spændende. Faktisk vandt København anden halvleg med et enkelt mål, men det blev altså blot et plaster på såret.

FC Midtjylland førte med ti mål ved pausen af pokalkvartfinalen mod København Håndbold, og københavnerne kom aldrig i nærheden af sejren.

FC Midtjylland spillede sig videre til Final4-stævnet mellem jul og nytår. Her har Randers HK og TTH Holstebro allerede booket en plads, mens det sidste hold skal findes i torsdagens kvartfinale mellem Odense og Viborg.