Håndbold

Danske håndboldstjerner fjerner skægget for en god sag

Tre danske håndboldstjerner har været en tur i barberstolen for at øge fokus på og støtte indsamlingen til mænds sundhed.

Anders Eggert, Thomas Mogensen og Rasmus Lauge forlod alle Frisør Istanbul i Flensborg med et glatbarberet ansigt for at støtte op om en god sag.

De tre danske håndboldstjerner har sammen med ti andre spillere fra Flensburg-Handewitt indvilget i at lade sig barbere til den årlige november-kampagne fra velgørenhedsorganisationen Movember.

- Så skal vi se, hvem der kan lave det pæneste overskæg. Det bliver spændende at se i løbet af en måned. Alt i alt for selvfølgelig at være med i en god aktion mod kræft og for at sætte fokus på mænds sundhed, siger Anders Eggert i et indslag på TV Syd lavet i samarbejde med Flensborg Avis TV.

Min kone er begejstret for at støtte projektet, men udseendemæssigt tror jeg, at hun bliver mindre glad.

Thomas Mogensen, håndboldspiller i Flensburg Handewitt.

Her kan man se, hvordan de tre danske håndboldstjerner er en tur i barberstolen sammen med deres tyske holdkammerater Jacob Heinl og Hampus Wanne.

Kampagnen går ud på at lade sig barbere i begyndelsen af november for derefter at lade overskægget gro resten af måneden, og undervejs er målet at samle så mange penge som muligt ind til mænds helbred.

- Der er én ting, der er helt sikker. Når November er forbi, så skal det væk. Jeg tror ikke, at jeg er overskægstypen. Min kone er begejstret for at støtte projektet, men udseendemæssigt tror jeg, at hun bliver mindre glad. Det må hun leve med i en måned, siger Thomas Mogensen.