Uro i barndomsklubben fik landsholdsspiller til at skifte

Tre turbulente år i Randers HK har været kraftigt medvirkende til, at Mie Højlund skifter til Odense Håndbold.

Landsholdsspilleren Mie Højlund er fra den kommende sæson at finde i storsatsende Odense Håndbold, hvor hun har skrevet under på en treårig kontrakt.

Dermed forlader hun barndomsklubben Randers HK, hvor hun ellers havde en treĂĄrig kontrakt. Hun valgte dog at udnytte en klausul i kontrakten, sĂĄ skiftet til Odense kunne blive en realitet.

- Der har været uro, som har været svær at håndtere hen over tre år, siger Mie Højlund til TV 2 SPORT.

- Det har været tre turbulente sæsoner med mange trænerskifter og på spillerpositioner, så det har været tre hårde sæsoner, hvor man har skullet kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne hele tiden og leve op til nogle forventninger, som måske har været lidt svært, når man har haft mange skifte.

Odense Håndbold præsenterede tirsdag landsholdsanfører Stine Jørgensen som kommende spiller på holdet, der har den tidligere landstræner Jan Pytlick som cheftræner.

- Det er et rigtig spændende projekt, Odense har gang i. Det vil jeg gerne støtte op om, og så betyder det, at jeg forhåbentlig kan spille med i toppen af dansk håndbold og få noget erfaring, siger Mie Højlund.

- Jeg ser Odense som en klub, der har to rigtig dygtige trænere at byde på, som har gode chancer for at udvikle mig.

Mie Højlund var tirsdag med til at spille Randers HK blandt de sidste fire hold i pokalturneringen, da holdet på udebane slog Nykøbing Falster med 31-26.

Der var store forhåbninger til, at Nykøbing Falster Håndbold kunne kvalificere sig til pokalturneringens final 4. Det krævede en sejr hjemme over Randers.